Stan: Dorinel Munteanu va semna cu Oţelul

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, miercuri, că s-a înţeles cu tehnicianul Dorinel Munteanu, care se află în Germania, pentru a deveni noul antrenor al formaţiei gălăţene după plecarea lui Petre Grigoraş.

59 afișări
Imaginea articolului Stan: Dorinel Munteanu va semna cu Oţelul

Stan: Dorinel Munteanu va semna cu Oţelul

"Ne-am înţeles telefonic asupra tuturor detaliilor, aştept să ajungă în România iar mâine vom merge împreună în Poiana Braşov, acolo unde Oţelul se află în cantonament. Dorinel Munteanu va veni şi cu secunzii săi la echipă", a spus Marius Stan.

Dorinel Munteanu va semna un contract pe doi ani cu formaţia Oţelul Galaţi.

Tehnicianul se afla deja în drum spre România. "M-am înţeles telefonic cu domnul Stan însă până nu semnez nu pot spune sută la sută că sunt antrenorul Oţelului", a spus el.

Dorinel Munteanu va avea ca obiectiv cu formaţia Oţelul clasarea la sfârşitul campionatului pe un loc care să permită gălăţenilor participarea într-o cupă europeană. El a mai antrenat formaţiile CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Universitatea Cluj şi Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici