Stan: M-a surprins decizia lui Grigoraş de a părăsi echipa

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că este surprins de decizia luată de antrenorul Petre Grigoraş, care a părăsit echipa gălăţeană.

19 afișări
Imaginea articolului Stan: M-a surprins decizia lui Grigoraş de a părăsi echipa

Stan: M-a surprins decizia lui Grigoraş de a părăsi echipa (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu cred că mai e vreo şansă de reconciliere. M-a surprins decizia lui, după ce în urmă cu doar două zile căzusem de acord asupra obiectivului pentru noul sezon. Ne leagă amintiri frumoase şi rezultate deosebite. Era cel mai longeviv antrenor din Liga I, cred că am fost inspirat când l-am adus la Oţelul. Nu trebuie să dramatizăm. S-a încheiat un ciclu, poate şi el avea nevoie de o nouă provocare, poate şi noi trebuia să începem un nou drum. Îi mulţumim pentru ceea ce a făcut la Oţelul", a spus Marius Stan.

Antrenorul Petre Grigoraş a părăsit, sâmbătă, minihotelul de la stadionul "Oţelul", în care a fost cazat pe toată durata în care a pregătit echipa Oţelul Galaţi, supărat că directorul general al clubului, Marius Stan, nu i-a răspuns la telefon. Tehnicianul a încărcat în portbagajul maşninii sale o parte din lucrurile pe care le avea în camera de hotel, moment în care, la stadion, a sosit un grup de aproximativ 70 de suporteri care a încercat să-l facă pe Grigoraş să se răzgândească. Unul dintre fani a început să plângă, iar Grigoraş l-a luat şi a discutat câteva momente până când suporterul s-a liniştit.

Petre Grigoraş a venit la Oţelul Galaţi în pauza sezonului 2005-2006, şi a debutat pe banca tehnică a echipei gălăţene la 11 martie 2006, într-o partidă cu Dinamo, disputată la Bucureşti, şi câştigată cu scorul de 3-0, prin tripla lui Daniel Stan.

În total, Petre Grigoraş a condus Oţelul în 117 partide în Liga I, în care a obţinut 51 de victorii, 20 de rezultate de egalitate şi a suferit 46 de înfrângeri, golaverajul fiind 171-164.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici