Stanca, Stoica şi Alexandru Piţurcă nu au plecat cu Universitatea Craiova în cantonament

Jucătorii Răzvan Stanca, Dorel Stoica şi Alexandu Piţurcă nu au făcut deplasarea în cantonamentul echipei Universitatea Craiova de la Govora, ultimul luându-şi rămas bun de la foştii săi colegi.

22 afișări
Imaginea articolului Stanca, Stoica şi Alexandru Piţurcă nu au plecat cu Universitatea Craiova în cantonament

Stanca, Stoica şi Alexandru Piţurcă nu au plecat cu Universitatea Craiova în cantonament (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

De asemenea, mijlocaşul australian Spase Dilevski şi-a reziliat contractul cu gruparea olteană şi nu a mai făcut deplasarea cu lotul Universităţii la Govora.

Astfel, noul antrenor al formaţiei craiovene, Nicolo Napoli, va avea la dispoziţie în cantonamentul de o săptămână 25 de jucători: Hotoboc, Lung (portari), Dănănae, Buleică, Bărboianu, Buşu, Găman, Barbu, Iliev, Ciucă, Gugu, Gângioveanu, Gargorov, J. Nicolae, Roman, Surugiu, Ologu, Stoianof, Dina, Wobay, Crăciun, Prepeliţă, Firţulescu, M. Costea şi Fl. Costea (jucători de câmp).

În stagiul de pregătire al craiovenilor pot apărea şi alte modificări, pentru că sunt mulţi jucători care ar putea pleca de la Universitatea în perioada următoare.

Sportivii aflaţi în această situaţie sunt bulgarii Iliev şi Gargorov, care şi-au depus memorii să devină liberi, Ciucă, pentru care oficialii clubului mai trebuie să plătească 50.000 de euro Gloriei Bistriţa, iar jucătorul ar putea să revină în Ardeal, Wobay, aflat proape de un transfer la Kazan Lankaran şi Dina, în conflict cu tehnicianul Nicolo Napoli.

Fomaţia Universitatea Craiova se va pregăti o săptămână în cadrul stagiului de pregătire de la Govora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici