Stanciu face de toate la Damac, dar nu e suficient: echipa lui a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Regelui

Mijlocaşul român de la echipa lui Cosmin Contra a marcat astăzi un gol în meciul Al Khaleej - Damac, scor 1-1, din „optimile” King Cup (Arabia Saudită), însă formaţia celor doi a pierdut calificarea mai departe.

135 afișări
Imaginea articolului Stanciu face de toate la Damac, dar nu e suficient: echipa lui a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Regelui

Stanciu face de toate la Damac, dar nu asta e suficient: echipa lui a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Regelui

Damac, formaţie pregătită de românul Cosmin Contra, a ratat şansa de a jucat în sferturile de finale ale King Cup din Arabia Saudită, cel mai mediatizat fotbal din lume la ora actuală.

Trupa lui „Gurită” a fost eliminată de Al Khaleej în optimile de finală, 1-1 după 90 de minute, apoi învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare: 6-5.

În timpul regulamentar, ambele goluri s-au înscris în prima repriză, pentru Damac punctând Stanciu, în minutul 33, care a egalat situaţia pe tabelă cu un gol din lovitură liberă.

Stanciu a punctat şi de la 11 metri, la loteria penalty-urilor, însă doi dintre colegii lui au ratat, iar Damac a fost eliminată.

După 11 etape, Damac este pe locul 9 în campionat, cu 13 puncte, iar Al Khallej, antrenată de portughezul Pedro Emanuel, ocupă 1, cu 10 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici