Stanciu - Hagi 1-1 în optimile Europa League. Gol şi pasă de gol pentru internaţionalii români

Fotbaliştii români Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi s-au confruntat joi seara în optimile Europa League, sub atentul arbitraj al românului Ovidiu Haţegan, Slavia Praga şi Glasgow Rangers remizând 1-1, cu contribuţia decisivă a celor doi.

468 afișări
Imaginea articolului Stanciu - Hagi 1-1 în optimile Europa League. Gol şi pasă de gol pentru internaţionalii români

Sursa foto: profimedia

Slavia Praga - Glasgow Rangers s-a încheiat 1-1 (1-1), joi seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League.

Slavia a dominat categoric primele 20-25 de minute ale meciului, Nicuşor Stanciu deschizând scorul devreme, în minutul 7, cu un şut de excepţie din afara careului.

În minutul 36, a venit rândul lui Hagi să fie decisiv. La o fază ce nu anunţa un pericol deosebit, un fundal preghez a deviat mingea spre proprie poartă, aceasta îndreptându-se spre aut. Ianis Hagi a urmărit în viteză, a întors mingea de pe linie şi a trimis-o în faţa porţii, de unde suedezul Helander a îndeplinit o formalitate.

Cei doi români au fost schimbaţi în repriza a doua, Hagi în minutul 63 şi Stanciu în minutul 76.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă românească, condusă de centralul Ovidiu Haţeganu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici