Stanciu: Zicu va semna un contract valabil cinci ani cu FC Timişoara

Managerul FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul echipei Dinamo, Ianis Zicu, va semna în cursul acestei zile un contract valabil cinci sezoane cu gruparea bănăţeană.

12 afișări
Imaginea articolului Stanciu: Zicu va semna un contract valabil cinci ani cu FC Timişoara

Stanciu: Zicu va semna un contract valabil cinci ani cu FC Timişoara (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Avem un acord cu Dinamo pentru transfer, iar acum se lucrează la perfectarea contractului. Există o înţelegere şi cu Zicu, iar el va semna astăzi pe cinci ani cu Timişoara", a afirmat oficialul grupării timişorene.

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Hristu Chiacu, va juca în sezonul următor tot la FC Timişoara, el fiind transferat definitiv de către clubul bănăţean. "Chiacu este jucătorul Timişoarei, a semnat contractul", a mai afirmat Daniel Stanciu.

Contactat telefonic, impresarul Victor Becali a dezminţit, joi, un posibil schimb de jucători Ştefan Grigorie de la Rapid la Dinamo, Ianis Zicu de la Dinamo la FC Timişoara, respectiv Srdjan Luchin de la FC Timişoara la Rapid. "Nu se pune problema unui schimb de jucători de acest gen. Transferul lui Ianis Zicu este o înţelegere între Dinamo şi Timişoara, atât. Nu se discută trecerea lui Grigorie la Dinamo sau Luchin la Rapid", a afirmat Victor Becali pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici