Standard Liege, Benfica, Fulham şi Valencia s-au calificat în sferturile Ligii Europa

Formaţiile Standard Liege (Belgia), Benfica Lisabona (Portugalia), Fulham (Anglia) şi Valencia (Spania) s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Europa, în urma rezultatelor înregistrate, joi, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

25 afișări
Imaginea articolului Standard Liege, Benfica, Fulham şi Valencia s-au calificat în sferturile Ligii Europa

Standard Liege a învins cu scorul de 1-0 echipa elenă Panathinaikos Atena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Standard Liege, fără românul Gheorghe Grozav, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (gol Mbokani '45+2), echipa elenă Panathinaikos Atena. Meciul tur fusese câştigat tot de echipa din Liege, cu scorul de 3-1.

Benfica Lisabona a acces în sferturi datorită victoriei, cu scorul de 2-1, din meciul din deplasare cu Olympique Marseilla (Franţa). Golurile au fost înscrise de Pereira '75 şi Kardec '90+1 pentru oaspeţi, respectiv Niang '70. În tur, cele două echipe terminaseră la egalitate, scor 1-1.

Fulham a învins, joi, pe teren propriu, echipa italiană Juventus Torino, scor 4-1 (goluri Zamora '9, Gera '39, '49 - penalti, Dempsey '83 / Trezeguet '2). În tur, Juventus obţinuse o victorie, cu scorul de 3-1.

Valencia s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Europa după ce a remizat, joi, în deplasare, scor 4-4, cu formaţia germană Werder Bremen. Golurile au fost marcate de Almeida '26, Frings '57 (penalti), Marin '62, Pizarro '84 pentru Werder Bremen, respectiv Villa '3, '45, '66, Mata '15. În meciul tur, disputat la Valencia, rezultatul a fost de 1-1. Valencia a eliminat echipa din Bremen datorită numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

Tot astăzi, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa mai sunt programate partidele:

  • Anderlecht Bruxelles (Belgia) - Hamburger SV (Germania), în tur 1-3;

  • VfL Wolfsburg (Germania) - Rubin Kazan (Rusia), în tur 1-1;

  • Sporting Lisabona (Portugalia) - Atletico Madrid (Spania), în tur 0-0, şi

  • FC Liverpool (Anglia) - OSC Lille (Franţa), în tur 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici