Standard Liege nu au făcut încă nicio ofertă pentru Gabi Tamaş

Directorul sportiv al clubului Standard Liege, Dominique D'Onofrio, a declarat că a existat o discuţie legată de fundaşul Gabriel Tamaş (AJ Auxerre), dar până în prezent gruparea belgiană nu a făcut nicio ofertă de transfer pentru internaţionalul român.

293 afișări
Imaginea articolului Standard Liege nu au făcut încă nicio ofertă pentru Gabi Tamaş

Standard Liege nu au făcut încă nicio ofertă pentru Gabi Tamaş (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Jean Fernandez (n.r. - antrenorul echipei AJ Auxerre) m-a contactat legat de Gabriel Tamaş, deoarece noi căutam un fundaş central. La Auxerre, nu mai este în vederile antrenorului. Am vorbit despre acest subiect cu Ladislau Boloni, care îl cunoaşte destul de bine pe jucător. Asta a fost tot. Nu am vorbit de niciun preţ, poate fi vorba chiar şi de un împrumut. Faptul că a schimbat multe cluburi în carieră este un element de care trebuie să ţinem cont", a spus D'Onofrio, citat de site-ul oficial al grupării din Liege.

Presa din Belgia a anunţat că Gabriel Tamaş este foarte aproape de a trece la gruparea antrenată de Ladislau Boloni, Standard fiind în căutarea unui fundaş central după plecarea de la echipă a internaţionalului american Oguchi Onyewu, care a semnat, în această vară, un acord pe trei sezoane cu AC Milan.

De-a lungul carierei sale, Tamaş a evoluat la formaţiile FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo şi AJ Auxerre.

Gabriel Tamaş, în vârstă de 25 de ani, are în palmares şi 42 de selecţii la echipa naţională a României, pentru care a marcat şi două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici