Steaua a anulat abonamentele de la peluze

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, vineri, că toate abonamentele emise pentru sezonul 2009/2010 al Ligii I la peluzele stadionului din Bulevardul Ghencea au fost anulate, posesorii fiind chemaţi să încaseze contravaloarea lor.

101 afișări
Imaginea articolului Steaua a anulat abonamentele de la peluze

Steaua a anulat abonamentele de la peluze (Imagine: Mediafax Foto)

"Biletele şi abonamentele de la peluze sunt nule. Să vină să-şi ia banii începând de mâine. Timp de o lună de zile i-am filmat, avem pozele lor, datele lor de pe actele de identitate, i-am identificat şi sunt în baza de date. Cei de la tribuna I şi a II-a nu au niciun fel de probleme, pot veni în continuare cu abonamentele. Cei din peluze vor fi interzişi pentru că fac contramanifestaţii", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că Steaua va pune în vânzare abonamente la preţul de un leu, iar fanii îşi vor putea achiziţiona bilete pe baza datelor personale şi vor putea intra la meciuri numai dacă vor avea un act de identitate asupra lor.

"De acum încolo, biletele se vor vinde la fel ca la Twente sau în Italia. Nu poţi veni la meci fără actul de identitate, abonamentele şi biletele vor fi nominale de acum încolo. Abonaţii de la tribunele I şi a II-a vor primi înapoi jumătate din bani, pentru că vom începe să vindem abonamente şi bilete pe un leu. Aşa nu o să mai încasăm 300.000 de euro pe abonamente, dar nici nu vom mai plăti 1,5 milioane de euro la firma de pază", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist a explicat şi singurul mod în care suporterii "roş-albaştrii" consideraţi violenţi pot asista la meciuri.

"E mai frumos fotbalul cu ei în tribune, dar şi mai eficient. Una e să cânte şi să fie al 12-lea jucător şi alta e să fie linişte. Cei de la peluze trebuie să-şi înfiinţeze propria ligă a suporterilor, nu cum e AISS, iar această ligă va primi bilete la peluze, dar ea va răspunde şi va trebui să-şi facă curăţenie în curte. Dacă nu vor face liga aceasta, atunci se vor da bilete pe un leu şi la peluze, dar altor persoane decât cele de acum. În această clipă, în baza de date sunt o mie de persoane. Toată viaţa lor vor lua bilete doar prin ligă, iar în doi ani de zile vom face o masă de suporteri, pentru că Steaua merită", a adăugat Becali.

Suporterii echipei Steaua se află în conflict cu finanţatorul Gigi Becali şi îl contestă pe acesta la fiecare meci de pe teren propriu, din cauza modului în care acesta a decis să îi înlăture de la conducerea băncii tehnice pe antrenorii Gheorghe Hagi, Marius Lăcătuş, Dorinel Munteanu şi Cristiano Bergodi. Fanii cer la fiecare meci plecarea lui Becali de la conducerea Stelei, considerând că finanţatorul şi-a bătut joc de simbolurile clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici