Steaua a câştigat meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat, vineri, primul meci oficial disputat cu Gheorghe Hagi antrenor, impunându-se, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, în prima etapă a ediţiei 2007/2008 a Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Steaua a câştigat meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Steaua a câştigat meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Pentru Steaua a marcat Nicolae Dică '15 (penalti) şi '63, iar oaspeţii au punctat prin Vranjkovici '13 (penalti).

Meciul s-a disputat fără spectatori, gruparea din Bulevardul Ghencea ispăşind ultima dintre cele două etape de suspendare dictate după incidentele provocate de fanii "roş-albaştrilor" la semifinala Cupei României cu Poli Timişoara.

Meciul cu Ceahlăul a fost primul joc oficial al Stelei cu Gheorghe Hagi antrenor. În afară de Hagi, la Steaua au debutat şi Ionuţ Rada, titular la numai două zile după ce a fost transferat, şi Dorel Zaharia, în timp ce pentru Neaga a fost primul meci oficial disputat de la revenirea în Ghencea. În schimb, portarul columbian Robinson Zapata nu a fost nici măcar rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici