Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu CS Otopeni

Vicecampioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susţinută în faţa echipei CS Otopeni, contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi a pierdut primele puncte pe teren propriu din acest sezon.

29 afișări
Imaginea articolului Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu CS Otopeni

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu CS Otopeni (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat Kapetanos '90+3, iar pentru CS Otopeni a înscris Valentin Negru '87.

În minutul 87, Negru a finalizat cu un şut de la 16 metri un contraatac fulger al formaţiei din Otopeni, după o greşeală a defensivei Stelei la mijlocul terenului.

Atacantul grec Pantelis Kapetanos a restabilit egalitatea în minutele de prelungire ale partidei, cu o lovitură de cap de la aproximativ 6 metri, din centrarea lui Goian.

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3.Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 6. Rădoi, 20. Lovin - 7. Szekely (23. Pleşan '81), 10. D. Moreno, 14. Toja (9. Semedo '57) - 28. B. Stancu (35. Kapetanos '46). Antrenor: Marius Lăcătuş.

CS Otopeni: 12. Cr. Munteanu - 24. Cl. Dumitrescu, 2. Scarlatache, 30. Nibombe, 55. Diogo - 7. Chiacu, 8. Pârvu, 26. Mărgărit, 11. Cr. Constantin (18. Lazici '81) - 34. Junior (14. Negru '66) - 25. Yontcha (20. Predescu '36). Antrenor: Marian Bucurescu.

Cartonaşe galbene: P. Marin '85 / Cl. Dumitrescu '30, Nibombe '38, Cr. Munteanu '82, Pârvu '83, Scarlatache '89.

Partida a fost condusă la centru de Marius Avram, ajutat la cele două linii de Iulian Radu şi Mihai Artene, în timp ce Marius Bocăneală.

Observatori au fost desemnaţi Gheorghe Nedelescu şi Florin Prunea.

La meciul de pe stadionul "Steaua" au asistat aproximativ 7000 de spectatori, printre care şi un grup de 50 de susţinători ai formaţiei din Otopeni.

La începutul partidei, galeria Stelei a scandat ironic: "Europa, Europa nu vă vrea", aluzie la eliminarea formaţiei Dinamo din Cupa UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici