Steaua a învins autoritar CS Argeş Mihăileşti în barajul pentru promovare

  • Steaua a câştigat primul meci din barajul de promovare în Liga a treia cu scorul de 8-1
  • Roş-albaştri au marcat prin Ovidiu Morariu (min '2), Valentin Bărbulescu ('23), Florin Răsdan ('53), Liviu Băjenaru ('55), Andrei Antohi ('63, '73), Vlad Niţu ('80), Alin Robu ('90+2)
  • Pentru Steaua urmează meciul cu AS FC Bărăganul Ciulniţa
1055 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins autoritar CS Argeş Mihăileşti în barajul pentru promovare

Steaua a demolat-o pe CS Argeşul Mihăileşti în barajul pentru promovare

Steaua a câştigat într-o manieră autoritară primul meci din barajul de promovare în Liga a treia cu CS Argeşul Mihăileşti. Echipa lui Daniel Opriţa a s-a impus cu 8-1.

Vlad Niţu a înscris pentru 7-1 cu o super execuţie din foarfecă. Ceilalţi marcatori ai Stelei au fost Ovidiu Morariu, Valentin Bărbulescu, Florin Răsdan, Liviu Băjenaru, Andrei Antohi (dublă), şi Alin Robu.

Nu a fost spectacol doar în teren. Suporterii Stelei nu au mai ţinut cont de regulile de distaţare socială şi s-au strâns în număr mare pe stadionul Modelul din Călăraşi ca să îşi încurajeze favoriţii.

Roş-albaştrii mai au un singur obstacol până la promovarea în Liga a treia. Trebuie să câştige şi cu AS FC Bărăganul Ciulniţa pe 5 august.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici