Steaua a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 0-1, în Liga Europa

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul disputat în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul şi rămâne fără victorie în grupa H a Ligii Europa, după trei etape.

91 afișări
Imaginea articolului Steaua a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 0-1, în Liga Europa

Steaua Bucureşti - Fenerbahce Istanbul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golul echipei din Istanbul a fost marcat de Kazîm Kazîm '59.

Îm minutul 59, o centrare de pe partea dreaptă a fundaşului oaspeţilor, Roberto Carlos, a fost reluată în poarta Stelei, din şase metri, de Kazîm Kazîm.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 17. Baciu, 24. Ghionea, 5. I. Rada - 7. Szekely (23. D. Moreno '67), 26. Bicfalvi (25. Onicaş '42), 14. Toja, 16. Nicoliţă - 9. Kapetanos, 11. Surdu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Fenerbahce: 1. Volkan - 77. Gokhan Gonul, 58. Bilica, 6. Lugano, 3. Roberto Carlos - 66. Mehmet Topuz, 5. Emre, 27. Santos (17. Bilgin '89) - 16. Cristian, 20.Ozer (6. Vederson '71) - 8. Kazîm (21. Selcuk '86). Antrenor: Christoph Daum.

Cartonaşe galbene: Bicfalvi '19, Golanski '37, Toja '88 / Lugano '28, Kazîm '45+2, Emre '82, Gonul '90.

Meciul de pe arena din Bulevardul Ghencea a fost condus de o brigadă din Scoţia, formată din Douglas McDonald (central), William Conquer şi Graham Chambers (asistenţi). Asistenţii suplimentari au fost Alan Muir şi Steve Conroy, iar rezervă Steven Mclean. Delegatul UEFA a fost desemnat norvegianul Svein Johannessen, iar observatorul pentru arbitri a fost ungurul Laszlo Vagner.

Meciul de pe arena Steaua a fost urmărit de aproximativ 14.000 de spectatori, între care s-au aflat şi aproape 1.200 de fani ai oaspeţilor.

O parte a fanilor care îl contestă pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a stat la tribuna a II-a. Peluza Sud a fost ocupată de aproximativ o sută de persoană, iar Peluza Nord a fost doar pe jumătate ocupată.

La prezentarea echipelor, antrenorul Mihai Stoichiţă a fost singurul huiduit.

Suporterii au continuat să-l conteste pe finanţatorul Gigi Becali, iar majoritatea spectatorilor au aplaudat gestul lor.

Galeria echipei Fenerbahce a aprins aproximativ 20 de torţe, la începutul primei reprize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici