Steaua a pus în vânzare 700 bilete pentru returul cu Ujpest

FC Steaua a pus, luni, în vânzare 700 de bilete pentru partida retur cu Ujpest FC, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Europa, preţul unui tichet de acces fiind de 2.500 de forinţi (38,75 de lei), informează site-ul oficial al grupării bucureştene.

16 afișări
Imaginea articolului Steaua a pus în vânzare 700 bilete pentru returul cu Ujpest

Steaua a pus în vânzare 700 bilete pentru returul cu Ujpest (Imagine: Mediafax Foto)

Suporterii Stelei care doresc să achiziţioneze bilete pentru acest meci o pot face luni între orele 12.00 şi 20.00 şi marţi, între orele 10.00 - 20.00.

Preţul unui bilet este de 2.500 de forinţi, iar plata se va face doar în moneda naţională a Ungariei. Pentru fiecare bilet cumpărat, solicitantul va trebui să prezinte o copie după cartea de identitate.

Partida Ujpest FC - Steaua, contând pentru manşa retur a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa, joi, cu începere de la ora 20.45 pe stadionul "Szusza Ferenc" din Budapesta. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, prin reuşitele atacanţilor Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici