Steaua a solicitat recuzarea preşedintelui Comisiei de Disciplină

FC Steaua, prin avocatul Cătălin Ciubotă, a solicitat, miercuri, recuzarea preşedintelui Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Marin Cernat, în judecarea memoriului depus de directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, împotriva finanţatorului Gigi Becali.

11 afișări
Imaginea articolului Steaua a solicitat recuzarea preşedintelui Comisiei de Disciplină

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea (Imagine: Mediafax Foto)

Cătălin Ciubotă a explicat că preşedintele Comisiei de Disciplină l-a jignit pe Gigi Becali şi de aceea nu poate judeca memoriul lui Prunea.

Avocatul Stelei a mai spus că Florin Prunea trebuie să fie prezent la următoarea audiere pentru că nu poate fi reprezentat din oficiu în faţa Comisiei de Disciplină.

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, i-a solicitat secretarului general Adalbert Kassai să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul declaraţiilor finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care l-ar fi catalogat drept "hoţ" înaintea partidei cu FC Vaslui, din etapa I.

Pe de altă parte, după ce a fost atacat de Becali în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF în cazul valiza, una defavorabilă echipei Steaua, Daniel Cernat l-a "sfătuit" pe finanţatorul stelist "să nu dea dovadă în continuare de creier de maimuţă în corp de miliardar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici