Steaua-Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională. Ora de disputare a partidei se poate modifica

Oficialii Stelei au decis oficial, vineri, că partida cu Academia Rapid din returul campionatului Ligii a IV-a se va disputa pe Arena Naţională, conform surselor ProSport. Meciul va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 20:00.

865 afișări
Imaginea articolului Steaua-Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională. Ora de disputare a partidei se poate modifica

Steaua-Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională. Ora de disputare a partidei se poate modifica

Prima variantă aleasă de Steaua a fost stadionul din Chiajna, dar Peluza Sud a anunţat că va boicota derby-ul, în cazul în care se va disputa pe arena Concordiei. Într-un final, oficialii din Ghencea au luat atitudine şi au decis să închirieze cel mai mare stadion al ţării pentru meciul cu Academia Rapid, principala contracandidată în lupta pentru promovarea în Liga a III-a.

"În urma reanalizării arenelor de fotbal din Bucureşti, a solicitării echipei şi staff-ului tehnic de a avea fanii alături de ei şi, nu în ultimul rând, al interesului suporterilor stelişti şi rapidişti pentru un eveniment sportiv major, conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” a decis ca meciul etapei a XXIII-a, din cadrul Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipiale de Fotbal Bucureşti, „Steaua” Bucureşti şi Academia Rapid să se dispute pe „Arena Naţională”.

Confruntarea va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 20:00.

Steaua Bucureşti se află în acest moment pe a doua poziţie în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puţin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziţie cu 44 de puncte.

În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1, la capătul unui joc extrem de disputat. Pentru echipa noastră, a înscris golgeterul Alin Predescu, dintr-o lovitura de la 11m.

Menţionăm că ora de disputare a meciului se poate modifica în funcţie de partenerul media al evenimentului." au anunţat oficialii CSA Steaua Bucureşti prin intermediul unui comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici