Steaua Bucureşti a câştigat titlul naţional la polo

Echipa de polo a clubului Steaua a câştigat un nou titlu naţional, după ce a închis în minimum de meciuri (trei) finala disputată cu CSM Oradea.

83 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a câştigat titlul naţional la polo

Steaua Bucureşti a câştigat titlul naţional la polo

După două victorii la Bucureşti, roş-albaştrii antrenaţi de Andrei Iosep s-au impus în meciul al treilea, disputat vineri la Oradea, cu scorul 7-4 (2-2, 2-1, 2-1, 1-0). Omul meciului a fost portarul Marius Ţic, originar din Oradea, care a închis efectiv poarta Stelei. Marcatorii ultimului meci al finalei au fost Marinic 2, M. Gheorghe 1, Fulea 1, Chioveanu 1, Kapotsis 1, Ghiban 1 (Steaua), respectiv Vancsik 1, Inaba 1, Ramiro Georgescu 1, Guimaraes 1 (CSM Oradea). În primele două meciuri ale finalei, Steaua se impusese cu 8-7 şi 6-4. Acesta este al patrulea titlu consecutiv al echipei de polo Steaua, al 14-lea din istorie.

Titlul de la polo este primul la jocurile de echipă câştigat de Steaua în sezonul 2018-2019. ”Militarii” mai au o şansă în finala de la rugby, pe care o dispută pe 26 mai cu CSM Ştiinţa Baia Mare (meciul se dispută la Bârlad).

Şi finala mică s-a închis în minimum de meciuri. Corona Sportul Studenţesc a cucerit bronzul în faţa echipei Dinamo. După două victorii clare la Braşov (14-10 şi 9-4), Corona s-a impus şi în meciul al treilea, disputat la Bucureşti, cu scorul de 12-8. Practic s-a păstrat aceeaşi ierarhie de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici