Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I - GALERIE FOTO

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

187 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I - GALERIE FOTO

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Vezi aici GALERIA FOTO

Golurile au fost marcate Bogdan Stancu '63 şi Pantelis Kapetanos '79 (penalti).

1-0: Bogdan Stancu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 17-18 metri, balonul a fost deviat uşor de zid şi s-a dus în vinclul porţii lui Buchta.

2-0: Kapetanos a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Kubutia şi tot atacantul grec a transformat penaltiul acordat de arbitrul Mugurel Drăgănescu, cu un şut în partea stângă a portarului Buchta, care a ghicit colţul însă nu a putut opri balonul.

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. Marin - 16. Nicoliţă, 8. Ov. Petre (11. Arm. Karamian '46), 14. Toja, 10. Tănase - 28. Stancu (24. Surdu '81), 9. Kapetanos (22. Pepe Moreno '87). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Gaz Metan: 20. Buchta - 15. Hoban, 19. Lazăr, 13. Kubutia, 8. Buzean - 21. Todea - 5. A. Munteanu (11. Cigan '57), 7. Kubala, 22. Pârvulescu (17. Dudiţă '67) - 27. Eric (16. Zaharia '35), 77. Silvăşan. Antrenor: Cristian Pustai.

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I

Cartonaşe galbene: A. Munteanu '51, Silvăşan '55 / Tănase '78, Kapetanos '81, P. Marin 90+1.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Mihai Artene, Ionuţ Babadac (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Paul Cazan, Patriţiu Abrudan.

Supervizor: Adalbert Kassai.

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I

La partidă au asistat aproximativ 8000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 100 de fani ai formaţiei din Mediaş.

Suporterii de la Peluza Nord au afişat un banner cu mesajul "Compromisul l-am făcut doar pentru voi. Să vă bateţi joc de noi?!".

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I

Aproximativ 60 dintre suporterii care au câştigat procesul împotriva clubului Steaua, care aveau abonamente la Peluza Sud, au urmărit meciul dintr-o lojă de fotolii a stadionui şi au afişat două banere cu mesajele: "Pleacă" şi "Vinde". De asemenea, aceştia au arborat steagul care reprezintă suporterii d la Peluza Sud.

La începutul meciului, când a avut loc prezentarea jucătorilor, spectatorii i-au huiduit în special pe antrenorul Mihai Stoichiţă, fotbaliştii Eugen Baciu, Bănel Nicoliţă, Juan Toja şi Robinson Zapata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici