Steaua Bucureşti - Poli Iaşi, scor 2-1, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I.

35 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Poli Iaşi, scor 2-1, în Liga I

Steaua Bucureşti - Poli Iaşi, scor 2-1, în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Surdu '54 şi Kapetanos '81, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Păun, în minutul 5.

Ieşenii au deschis scorul în minutul 5, atunci când Georgian Păun l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut excepţional de la peste 30 de metri.

În minutul 54, Nicoliţă a câştigat un duel aerian, i-a pasat lui Surdu şi acesta a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu un şut plasat peste Brăneţ.

Golul victoriei steliştilor a venit în minutul 81, atunci când Emeghara a pătruns pe partea draptă, a centrat în mijlocul careului, iar Kapetanos a înscris din 6 metri, după ce i-a luat faţa lui Nogo.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă, 8. Ov. Petre, 10. C. Tănase, 11. Arm. Karamian (14. Toja '38) - 28. B. Stancu (9. Kapetanos '58), 24. Surdu (22. Pepe Moreno '80). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ, 27. Nogo, 21. Mihajlov, 28. L. Munteanu, 3. Costache (23. Ad. Ilie '46) - 18. R. Miclea (9. Bâlbă '84), 26. V. Negru (8. Ignatov '70), 7. Bîrlădeanu - 14. Păun, 11. Bujor. Antrenor: Marian Dinu.

Cartonaşe galbene: Parpas '49, Nicoliţă '66, P. Marin '87 / Mihajlov '12, Bujor '36, Nogo '45+2, Ad. Ilie '62.

Arbitri: Marian Balaci (central) - Cătălin Savu, Claudiu Florea (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă)

Observatori: Mircea Călin, Dan Petrescu.

La partida din Ghencea au asistat aproximativ 3.500 de spectatori. În minutul 50 au sosit şi 17 suporteri ai formaţiei ieşene. Aceştia au părăsit stadionul cu două minute înainte de golul marcat de Kapetanos.

Tehnicianul steliştilor, Mihai Stoichiţă, nu a fost prezent pe banca tehnică, efectuând astfel ultima etapă de suspendare. El a stat deasupra lojelor şi a vorbit permanent la telefon cu secundul Mihai Teja.

De asemenea, antrenorul ieşenilor, Petre Grigoraş, nu a făcut deplasarea la Bucureşti, formaţia moldavă fiind condusă de pe bancă de secundul Marian Dinu.

Jucătorii stelişti au intrat pe teren cu tricouri albe pe care era scris "Suntem alături de poporul polonez", iar fundaşul Pawel Golanski, aflat pe banca de rezerve, a avut un tricou cu stema Poloniei. De asemenea, înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului aviatic de la Smolensk (Rusia), în care a murit şi preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski.

Suporterii Stelei au continuat disputa cu oficialii clubului, înjurându-l pe finanaţatorul Gigi Becali, pe preşedintele Valeriu Argăseală, dar şi pe antrenorul Mihai Stoichiţă.

La meci a asistat şi selecţionerul naţionalei României, Răzvan Lucescu, care a părăsit stadionul după cel de-al doilea gol al steliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici