Steaua Bucureşti - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 1-1

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), partida cu formaţia Poli Ştiinţa Timişoara, din etapa a XXXI-a a Ligii I şi şi-a întrerupt seria de zece victorii consecutive.

18 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 1-1

Steaua Bucureşti - Poli Ştiinţa Timişoara, scor 1-1

Scorul a fost deschis de stelişti prin Goian, în minutul 49, timişorenii reuşind egalarea prin Gigel Bucur, în minutul 65.

Steaua a deschis scorul în minutul 49 prin Goian, care a reluat cu capul din interiorul careului un balon centrat din corner de Mendoza.

În minutul 65, Artavazd Karamyan a pătruns pe partea stângă, a centrat în mijlocul careului şi Gigel Bucur a reluat mingea în plasă de la 10 metri.

Autocarul care îi transporta pe suporterii timişoreni a fost atacat cu pietre de un grup de fani stelişti în apropiere de Piaţa Moghioroş. Nu s-au înregistrat victime sau pagube.

Portarul stelist Cornel Cernea a împlinit vârsta de 32 de ani în ziua meciului, iar fundaşul timişorean Valentin Bădoi a revenit pe stadionul Steaua, ca adversar, după ce a fost cedat în vară la Poli Ştiinţa.

La această întâlnire, Steaua a fost lipsită de jucătorii Golanski, Emeghara şi Ovidiu Petre, toţi accidentaţi, iar Dică a fost suspendat. De la Poli Ştiinţa Timişoara au absentat Alexa şi Borbely, ambii accidentaţi, Cânu şi Aliuţă, ambii neincluşi în lot, în timp ce Marius Popa, Abiodun şi Ganea au fost doar rezerve.

Partida a început cu o întârziere de şapte minute pentru că timişorenii nu au avut suficient timp pentru a efectua încălzirea, după ce autocarul lor a ajuns la stadion cu doar 45 de minute înainte de startul partidei din cauza blocajelor din trafic.

Arbitrul întâlnirii, Sebastian Colţescu, a fost aplaudat la intrarea pe gazonul stadionului Steaua.

Mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă a fost huiduit de suporteri încă de la începutul partidei, iar în minutul 12 antrenorul Marius Lăcătuş s-a întors către suporteri şi le-a cerut să înceteze.

La finalul partidei a avut loc o serie de altercaţii pe teren între persoanele aflate pe cele două bănci tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici