Steaua Bucureşti - Red Bull Salzburg, scor 2-3, într-un meci de pregătire

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 3-2 (2-1), de formaţia Red Bull Salzburg, campioana Austriei, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria.

360 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Red Bull Salzburg, scor 2-3, într-un meci de pregătire

Steaua Bucureşti - Red Bull Salzburg, scor 2-3, într-un meci de pregătire (Imagine: Dan Duţă / MediafaxFoto)

Golurile steliştilor au fost înscrise de Filip '26 şi Tănase '69 din penalti, în timp ce pentru austrieci au marcat Maierhofer '3, Svento '29 şi Savici '73.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de echipă: Tătăruşanu - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Lupu - Bourceanu (Puşkaş '82), Filip (Roşu '78) - Chipciu, Rusescu (Bălan '62), Tănase - Rocha.

Următorul meci amical al Stelei va avea loc sâmbătă, împotriva campioanei Azerbaidjanului, Neftci Baku.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici