Steaua, calificată în optimile Cupei României

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Cupei României Timişoreana, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia FCM Bacău, din Liga a II-a, într-un meci di 16-imile competiţiei, transmite trimisul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua, calificată în optimile Cupei României

Steaua învinge FCM Bacău şi se califică în optimile Cupei României

Pentru Steaua au marcat Zaharia, de trei ori, şi Badea.

Steaua a deschis scorul în minutul 38, prin Dorel Zaharia, care a marcat cu un şut în diagonală, de la 14 metri lateral dreapta.

Zaharia a ridicat scorul la 2-0 pentru oaspeţi în minutul 56, când a înscris în poarta goală, de la 8 metri, după o centrare a lui Bădoi, care a interceptat o pasă greşită a portarului Ciprian Manea.

Valentin Badea a marcat golul de 3-0, primul al său în acest sezon, în minutul 61, când a transformat un penalti acordat după un fault în careu asupra lui Surdu.

Scorul final al partidei, 4-0, a fost stabilit de acelaşi Zaharia, în minutul 84. El a primit o pasă la limita ofsaidului, a rămas singur cu Manea, a intrat în careu şi a marcat de la 5 metri lateral dreapta, din unghi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici