STEAUA-CHELSEA: Adversara românilor în optimile de finală ale Ligii Europa a urcat pe primul loc în clasamentul IFFHS

Echipa Chelsea Londra, adversara Stelei în optimile de finală ale Ligii Europa, a urcat pe primul loc, cu 307 puncte, în clasamentul pe luna februarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), în care fostul lider, FC Barcelona, ocupă poziţia a cincea.

505 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA: Adversara românilor în optimile de finală ale Ligii Europa a urcat pe primul loc în clasamentul IFFHS

STEAUA-CHELSEA: Adversara românilor în optimile de finală ale Ligii Europa a urcat pe primul loc în clasamentul IFFHS (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe locul doi al ierarhiei cluburilor se află Atletico Madrid, cu 304 puncte.

Poziţia a treia este ocupată de Bayern Munchen - 292 puncte, urmată de echipa braziliană Corinthians - 287 de puncte.

FC Barcelona, lider în ultimele 22 de luni, se află pe locul cinci, cu 283 de puncte.

Următoarele cinci poziţii ale topului sunt ocupate de echipele Boca Juniors (281 puncte), Real Madrid (277), Juventus Torino (241), Internazionale Milano (234) şi Sao Paulo (230).

Echipa lunii februarie a fost desemnată Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici