STEAUA - CHELSEA: Becali a decis o schimbare în timpul meciului. Finanţatorul l-a trimis pe Argăseală să-i spună lui Reghecampf

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că l-a trimis în timpul partidei cu Chelsea pe preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, să-i transmită antrenorului Laurenţiu Reghecampf să-l schimbe pe jucătorul Mihai Pintilii, care nu mai făcea faţă nivelului de joc.

1463 afișări
Imaginea articolului STEAUA - CHELSEA: Becali a decis o schimbare în timpul meciului. Finanţatorul l-a trimis pe Argăseală să-i spună lui Reghecampf

STEAUA - CHELSEA: Becali a decis o schimbare în timpul meciului. Finanţatorul l-a trimis pe Argăseală să o transmită (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"Am spus de Pintilii. Să îi spună (n.r. - lui Reghecampf) că face atacuri întârziate, poate să ia galben, că nu prea e în apele lui şi poate lua al doilea galben, apoi roşu şi ne-am nenorocit. Eu nu i-am spus pe cine să bage sau ce să facă. Când Argăseală s-a dus, îl vedeam deja jos pe Prepeliţă la încălzire şi prima dată când a ieşit mingea l-a schimbat pe Pintilii. Degeaba i-am spus eu de Pintilii", a spus Becali, la Digi Sport.

În timpul meciului cu Chelsea, imaginile TV l-au surprins pe Gigi Becali în timp ce dădea un telefon. Deoarece nu i s-a răspuns la apel, Becali l-a trimis pe Valeriu Argăseală pe tunelul de acces în teren, iar acesta a discutat cu Marius Ianuli, team managerul echipei. Ianuli a mers la banca de rezerve, a vorbit cu Mihai Stoica, care s-a ridicat şi i-a transmis mai departe lui Reghecampf indicaţiile.

Ulterior, Mihai Pintilii a fost înlocuit cu Andrei Prepeliţă.

Gigi Becali crede că echipa Chelsea a venit la Bucureşti pentru a juca la 0-0. "Ei s-au baricadat şi până în minutul 26 nu au intrat în careul nostru. Ei au venit să joace la 0-0 şi să joace calificarea pe Stamford Bridge. Când eşti deştept, nu faci ce a făcut Ajax după 2-0, iar Steaua e deştept, nu e prost Steaua. Steaua e deştept, Steaua ştie ce are de făcut. Cel mai mare avantaj e că Steaua nu a primit gol acasă. Deci Ajax e prost şi Steaua e deştept, iar Steaua va marca gol", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist a povestit că atacantul Raul Rusescu a decis să execute în forţă lovitura de pedeapsă din minutul 34, deoarece nu ştia cum să transforme penaltiul. "Rusescu a zis că nu era sigur şi că dacă nu e sigur alege colţul şi dă tare. Eu le-am zis să nu facă pe şmecherii, că ba culcă portarul, ba nu îl culcă. «Ca să nu aveţi discuţii cu mine, când bateţi 11 metri, chiar dacă rataţi, eu nu mă supăr. Alegeţi colţul şi bateţi tare. Că dai pe lângă, că dai peste bară, că apără portarul că a ghicit colţul, dar dacă alegi colţul şi dai tare, eu nu mă supăr pe nimeni.» Rusescu dă tot timpul gol, pentru că nu dă scăriţă", a completat Becali.

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici