STEAUA - CHELSEA în IMAGINI. Momentele cheie ale meciului şi bucuria fanilor de la Universitate - GALERIE FOTO

Steaua a reuşit să treacă în prima manşă a optimilor de finală din Liga Europa de deţinătoarea Ligii Campionilor, Chelsea Londra, cu scorul de 1-0. Fanii stelişti au sărbătorit la Universitatea victoria.

5987 afișări
Imaginea articolului STEAUA - CHELSEA în IMAGINI. Momentele cheie ale meciului şi bucuria fanilor de la Universitate - GALERIE FOTO

STEAUA - CHELSEA în IMAGINI. Momentele cheie ale meciului şi bucuria fanilor de la Universitate - GALERIE FOTO (Imagine: Tiberiu Crişan / MediafaxFoto)

Singurul gol al meciului a fost marcat din penalti de atacantul Raul Rusescu, după ce chiar acesta a fost faultat în careu.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au reuşit să depăşească o echipă plină de vedete, precum Petr Cech, Frank Lampard, Eden Hazard sau Fernando Torres.

Suporterii echipei Steaua au cumpărat toate biletele disponibile de pe Arena Naţională şi au putut să se bucure de una dintre cele mai mari victorii ale unei echipe româneşti de după 1989.

Aproximativ 500 dintre ei au decis să continue petrecerea la Universitate.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici