Laurenţiu Reghecampf: Am câştigat pe merit, dar ne aşteaptă un retur foarte greu

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după victoria din partida cu Chelsea Londra, scor 1-0, că formaţia sa a învins pe merit, dar i-a avertizat pe jucători că îi aşteaptă un retur foarte greu pe Stamford Bridge.

497 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Am câştigat pe merit, dar ne aşteaptă un retur foarte greu

Laurenţiu Reghecampf: Am câştigat pe merit, dar ne aşteaptă un retur foarte greu (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"În seara asta am câştigat meritat. Probabil ne-am dorit mai mult. Înainte de meciul cu Ajax presiunea a fost mult mai mare. Azi noi ne-am dorit să-i închidem cât mai bine pe adversari şi să marcăm. Acest rezultat este important până la urmă doar pentru statistică. Jucătorii trebuie să înţeleagă că mai este un meci de jucat în deplasare. Calificarea se va juca la Londra. Avem un avantaj acum, dar va trebui să jucăm acolo la fel sau poate chiar mai bine decât azi. Ne aşteaptă un meci foarte greu acolo", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist consideră că Bertrand trebuia eliminat la faza în care s-a dictat penalti: "Nu comentez decizia arbitrului, dar dacă s-a dat penalti probabil trebuia să se dea şi roşu. Din poziţia în care eram eu consider că a fost fault şi trebuia acordat şi cartonaş roşu".

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că Chelsea formează o echipă valoroasă. "Faptul că Chelsea a câştigat Liga Campionilor trebuie respectat. Formează o echipă valoroasă, dar atunci când intri pe teren, de cele mai multe ori, aceste lucruri nu mai contează. Contează doar unitatea grupului, iar noi azi am reuşit să facem mai mult decât ei", a precizat Reghecampf.

Antrenorul Stelei i-a lăudat pe Chipciu şi Szukala după victoria cu Chelsea: "Chipciu a făcut astăzi un efort incredibil să-i închidă pe jucătorii de la Chelsea, jucând pe un post pe care nu evoluează în fiecare zi. De asemenea, Szukala l-a ţinut foarte bine pe Torres, un jucător extraordinar. Oricum, eu îi remarc pe toţi şi îi laud când joacă aşa cum au făcut-o astăzi".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici