STEAUA - CHELSEA - Englezii îi avertizează pe români: "Nu toţi din Marea Britanie care nu fac nimic câştigă 180.000 de lire pe săptămână". Torres, pus la zid pentru prestaţia de la Bucureşti

The Sun l-a apostrofat pe atacantul spaniol al celor de la Chelsea, Fernando Torres, după ultimele meciuri în care acesta a evoluat, totul culminând cu partida de la Bucureşti. Englezii s-au folosit de partida din optimile Ligii Europa să le reamintească românilor că dacă vor alege să muncească în Marea Britanie, cel mai probabil nu vor avea norocul lui Torres.

1069 afișări
Imaginea articolului STEAUA - CHELSEA - Englezii îi avertizează pe români: "Nu toţi din Marea Britanie care nu fac nimic câştigă 180.000 de lire pe săptămână". Torres, pus la zid pentru prestaţia de la Bucureşti

STEAUA - CHELSEA - Englezii îi avertizează pe români: "Nu toţi din Marea Britanie care nu fac nimic câştigă 180.000 de lire pe săptămână". Torres, pus la zid pentru prestaţia de la Bucureşti (Imagine: Mircea Rosca - Mediafaxfoto)

Atacantul câştigă 180.000 de lire sterline pe săptămână, dar prestaţiile din ultima perioadă au fost dezamăgitoare. Ultimul gol marcat a fost în decembrie, împotriva lui Brentford, conform The Sun.

Spaniolul, care valorează 50 de milioane de lire sterline, este dat "excepţie" de publicaţie, care menţionează că totuşi Torres a ajutat oarecum economia, fiind implicat în îndepărtarea mai multor antrenori de la Chelsea după prestaţiile pe care le-a avut.

De asemenea, The Sun notează că formaţia pregătită în prezent de Rafa Benitez se apropie de a şaptea eliminare dintr-o competiţie anul acesta după înfrângerea de la Bucureşti, în faţa Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici