STEAUA-CHELSEA: Rusul Serghei Karasev va arbitra partida Steaua - Chelsea

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia, avându-l la centru pe Serghei Karasev, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

746 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA: Rusul Serghei Karasev va arbitra partida Steaua - Chelsea

Serghei Karasev (Imagine: Radu Oltean/Mediafax Foto)

Karasev va fi ajutat de asistenţii Anton Averianov şi Nikolai Golubev, de asistenţii suplimentari Maksim Laiuşkin şi Aleksei Nikolaev, arbitru de rezervă fiind desemnat Dmitri Mosiakin.

Partida Steaua - Chelsea, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, şi va fi transmis în direct de Pro TV. Meciul retur va avea loc la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici