STEAUA - DINAMO, scor 1 - 1 în etapa a XXI-a a Ligii I

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

2716 afișări
Imaginea articolului STEAUA - DINAMO, scor 1 - 1 în etapa a XXI-a a Ligii I

STEAUA - DINAMO, scor 0 - 1, în etapa a XXI-a a Ligii I - LIVE (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat Claudiu Keşeru '89, iar pentru Dinamo a înscris Dragoş Grigore '57 (penalti).

0-1: Dragoş Grigore a transformat un penalti "scăriţă" acordat de arbitrul Alexandru Tudor după un fault al lui Tătăruşanu asupra lui Ţucudean. Golul a fost validat de asistentul Aurel Oniţa, după ce Tătăruşanu prinsese mingea, însă aceasta trecuse de linia porţii.

1-1: Keşeru a preluat la 16 metri şi a şutat din prima în stânga lui Bălgrădean, reuşind primul său gol pentru Steaua

Steaua: Tătăruşanu - Varela (Prepeliţă '46), Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean - Popa (Piovaccari '46), Stanciu (Keşeru '63), Tănase - Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Thicot, D.Grigore (Asanovici '86), St. Filip - Boubacar, I. Şerban (Lazăr '54), Matei, Elton, Rotariu - Ţucudean (Thomas '79). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Popa '29, Tănase '59, Sânmărtean '90, Piovaccari '90+2 / Filip '53, Thomas '80, Elton '90, Matei '90+3

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Aurel Oniţă şi Vasile Marinescu. Asistenţi suplimentari au fost Marcel Bîrsan şi Florin Miron, iar rezervă a fost Daniel Mitruţi.

Observatori au fost Aron Huzu şi Mircea Călin.

Fanii stelişti au afişat mai multe bannere pe care scria "Bine aţi venit în iad, locul unde îngerii cad", "Din '95 doctori în fenomen, astăzi vă eutanasiem", "Unice coregrafii cu acelaşi mesaj... Ne amuzaţi când divinitatea imploraţi".

Suporterii de la Peluza Nord au făcut o coregrafie reprezentând o stea roşie cu un contur galben realizat din cartoane. Steaua era înconjurata de steaguri roş-albe-albastre. Fanii au aprins zeci de torţe şi au afişat mesajele: "Luptaţi din suflet pentru culori" şi "În tenis străluceşte o stea, mult succes Simona!".

Şi fanii de la Peluza Sud au avut coregrafie: ei au prezentat toate trofeele câştigate în istorie, iar acestea ieşeau dintr-o pânză roş-albastră. Mesajul care îl însoţea era o mare roş-albastră

Suporterii echipei Dinamo au afişat următoarele bannere: "Mă uit la mine, când am ales cu ani în urmă şi înţeleg minunea ce m-a ferit de turmă", "Tu singur ţi-ai ales atât de prost echipa aşa că taci din gură, asumă-ţi clica!", "Trup şi suflet pentru culori doar cu bani de la conducători", "Vrem derbiuri frumoase, pline de pasiune, nu amicale aranjate pentru bani şi nume", "S-au unit cu duşmanie doar ca bine să le fie şi uniţi aşa cum sunt, Nord şi Sud o apă şi-un pământ", "Ce au făcut câinii din Ştefan cel Mare, nu o să faceţi voi nici cu aprobare", "În Germania ai fost un mare trişor, Reghe continui tradiţia şi ca antrenor?".

Dinamoviştii au realizat o coregrafie din steaguri alb-roşii ce încadrau un pumn desenat ce ţinea un steag mare în culorile clubului. Coregrafia era însoţită de mesajul: "Oricât de greu ar fi... Dinamo iar va străluci". De asemenea, fanii dinamovişti au aruncat zeci de torţe pe teren şi în tribuna l.

Simona Halep a dat lovitura de începere a meciului. De asemenea, ea a primit un tricou al Stelei cu numărul 7 pe care scria Simona, iar pe tabela de marcaj au rulat imagini de la meciurile ei de tenis.

De asemenea, pe tabela de marcaj au fost proiectate imagini cu golurile Stelei din ultimele şase victorii cu Dinamo, acestea rulând pe melodia trupei Holograf: "Să nu-mi iei niciodată dragostea".

La meci au asistat 23.247 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici