Steaua învinge FC Vaslui, scor 2-1, primul eşec al lui Lăcătuş la echipa moldoveană

Formaţia Steaua s-a impus, duminică, în faţa echipei FC Vaslui, cu scorul de 2-1 (0-1), într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, rezultat în urma căruia Marius Lăcătuş a suferit prima înfrângere de la instalarea pe banca tehnică a grupării moldovene.

36 afișări
Imaginea articolului Steaua învinge FC Vaslui, scor 2-1, primul eşec al lui Lăcătuş la echipa moldoveană

Steaua învinge FC Vaslui, scor 2-1, primul eşec al lui Lăcătuş la echipa moldoveană (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Kapetanos, în minutul 57 şi Szekely '90+2, respectiv Gerlem, în minutul 23.

0-1: Ghionea a făcut greşit pasul la ofsaid, Wesley i-a pasat lui Gerlem care a înscris cu un şut plasat din mijlocul careului de 16 metri.

În minutul 25, Ovidiu Petre a ajuns primul la minge şi a reluat balonul peste portarul Hăisan însă mingea a lovit transversala şi a ricoşat până la Kapetanos care, de la trei metri, a reluat cu capul dar mingea a lovit din nou bara transversală, a căzut pe linia porţii şi fundaşii vasluieni au înlăturat pericolul.

1-1: Golanski a centrat de pe partea dreaptă până la marginea careului de 6 metri şi Kapetanos a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, în dreapta lui Hăisan.

2-1: Kapetanos a preluat un balon la marginea careului de 16 metri, a pasat în lateral până la Szekely, care a şutat fără preluare pe jos, la colţul lung.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 24. Ghionea, 5. Rada, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă, 14. Toja, 8. Ov. Petre (22. Pleşan '80), 6. Cr. Tănase (7. Szekely '46) - 28. B. Stancu (11. Surdu '64)- 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 14. Akakpo, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 23. Pavlovici - 9. Burdujan (25. Delgado '73), 4. Ghenchev, 80. Wesley, 10. Gerlem (11. Milisavljevici '88) - 19. Temwanjera (21. N. Jovanovici '90+1). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Rada '51, Golanski '57, Szekely 90+3 / Buhuş '38, Pavlovici '51.

Arbitri: Philippe Kalt - Huseyin Ocak, Cedric Schurra (toţi din Franţa) - Avram Marius (rezervă).

Observatori: Ioan Mureşan, Hacic Garabet.

Jucătorii echipei Steaua au intrat pe gazon cu un baner pe care era scris "Corvin, nu te vom uita", în memoria unui suporter al grupării "roş-albastre" care a încetat din viaţă. Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului jucător al echipei Politehnica Timişoara, Stelian Anghel, care a încetat din viaţă la începutul acestei săptămânii, dar şi a suporterului stelist.

Suporterii echipei Steaua i-au scandat numele antrenorului Marius Lăcătuş, aflat la prima înfrângere la FC Vaslui după opt etape.

La partidă au asistat aproximativ 8000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 100 de suporteri ai echipei vasluiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici