Steaua, învinsă la Galaţi cu 2-0

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, vineri, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 2-0 (1-0), în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

45 afișări
Imaginea articolului Steaua, învinsă la Galaţi cu 2-0

Antrenorul Marius Lăcătuş (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Pena '23 şi M. Tănasă '82.

Gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin Marius Pena, care a şutat din lateral stânga, învingându-l pe Zapata, care nu a închis colţul scurt.

În minutul 47, şutul lui Mirel Rădoi, deviat de Jelev, a nimerit bara transversală. Steaua a mai avut o bară în minutul 80, prin Ovidiu Petre.

Marian Tănasă a majorat diferenţa în minutul 82, reluând din şase metri o minge respinsă în faţă de Zapata după un şut al lui Viglianti.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 16. Sârghi (2. Cârjă '59), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 30. G. Paraschiv (10. Ioviţă '13, 17. M. Tănasă '65), 5. Bourceanu, 37. Viglianti - 6. L. Iorga, 27. Pena, 19. Vitaici. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 6. M. Rădoi (8. Ov. Petre '73), 20. Lovin (19. A. Ionescu '62) - 16. Nicoliţă, 30. Tiago Gomes, 9. Semedo - 11. Arthuro (22. Pedriel '73). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: M. Tănasă '67, Kolev '79 / Semedo '90+1

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Cristian Balaj (central) - Ionel Popa, Ioan Onicaş (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă). Observatori au fost Pavel Peniu pentru joc şi Cornel Sorescu pentru arbitri.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, nu a contat la acest meci pe jucătorii Ifeanyi Emeghara, Pawel Golanski, Pantelis Kapetanos, Janos Szekely (accidentaţi), Dayro Moreno, Juan Carlos Toja (veniţi târziu de la naţionala Columbiei). Atacantul Bogdan Stancu, anunţat iniţial în lot, s-a accidentat şi nu a fost nici măcar rezervă.

Căpitanul Mirel Rădoi, mijlocaşul Bănel Nicoliţă şi atacantul Arthuro Bernhardt au revenit după perioade de indisponibilitate, cauzate de accidentări. Mijlocaşul Ovidiu Petre, aflat în aceeaşi situaţie, a fost rezervă şi a jucat în a doua repriză.

Fundaşul stelist Petre Marin, în vârstă de 35 de ani, a jucat meciul cu numărul 400 în primul eşalon. Marin a debutat în prima ligă în 1993.

Mijlocaşul Andrei Ionescu şi atacantul bolivian Ricardo Pedriel au jucat primul meci pentru Steaua în Liga I, după ce marţi debutaseră pentru "roş-albaştri" în Cupa României.

Căpitanul echipei gălăţene, Gabriel Paraschiv, abia revenit după o accidentare de lungă durată, s-a lovit serios în minutul 8 al partidei, la glezna dreaptă, fiind înlocuit câteva minute mai târziu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, nu a fost prezent la meci. Galeria stelistă a afişat câteva bannere cu referire la rezultatele slabe din ultima vreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici