Steaua, locul 78 în clasamentul IFFHS

Formaţia Steaua Bucureşti ocupă locul 78, cu 127 de puncte, în clasamentul pe luna iulie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

20 afișări
Imaginea articolului Steaua, locul 78 în clasamentul IFFHS

Steaua, locul 78 în clasamentul IFFHS (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Steaua a urcat de pe locul 158 şi este la egalitate cu formaţia Liga Deportiva Universitaria de Quito din Ecuador.

Următoarea echipă din România în acest clasament este FC Vaslui, aflată pe locul 98, cu 118 puncte, după o cădere de pe locul 89. Vasluienii se află la egalitate cu Rosenborg Trondheim (Norvegia).

Şi CFR Cluj a căzut în clasament şi se află pe locul 100 (luna trecută ocupa locul 90), cu 114,5 puncte.

Formaţia FC Timişoara a urcat 12 locuri şi se află pe poziţia 133, cu 100 puncte, la egalitate cu cu Botafogo FR Rio de Janeiro (Brazilia) şi Al-Muharraq Manama (Bahrain).

Campioana României, Unirea Urziceni, ocupă locul 191 (după o cădere de pe 173), cu 87,5 de puncte, la egalitate cu FC Dinamo Tbilisi (Georgia) şi Polonia Varşovia (Polonia).

Pe locul 224 (luna trecută ocupa locul 199), cu 82 puncte, se află Dinamo Bucureşti, la egalitate cu formaţiile FC Honka Espoo (Finlanda), Fluminense FC Rio de Janeiro, SC Corinthians Paulista São Paulo (ambele Brazilia) şi Espanol Barcelona (Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici