STEAUA - MOLDE: Echipa norvegiană vine miercuri la Bucureşti pentru meciul cu "roş-albaştrii"

Formaţia norvegiană Molde FK soseşte, miercuri, la ora 14.35, la Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în vederea partidei cu Steaua, programată, joi, de la ora 22.05, în grupa E a Ligii Europa.

537 afișări
Imaginea articolului STEAUA - MOLDE: Echipa norvegiană vine miercuri la Bucureşti pentru meciul cu "roş-albaştrii"

STEAUA - MOLDE: Echipa norvegiană vine miercuri la Bucureşti pentru meciul cu "roş-albaştrii" (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Conferinţa de presă oficială a echipei Molde va avea loc tot miercuri, de la ora 19.30, la Arena Naţională, urmată de antrenamentul oficial deschis presei timp de 15 minute.

De asemenea, miercuri, la ora 13.30, are loc şi conferinţa de presă a Stelei, la Arena Naţională, aceasta fiind precedată, la 10.30, de antrenamentul oficial al steliştilor, la stadionul Steaua, presa având acces primele 15 minute.

Steaua va juca în compania echipei Molde FK, joi, de la ora 22.05, la Bucureşti, şi la 8 noiembrie, în Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici