Steaua negociază transferul lui Abrudan, de la FC Braşov

FC Steaua negociază, în aceste zile, transferul fundaşului Octavian Abrudan, 26 de ani, de la FC Braşov, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul celor două cluburi.

17 afișări
Imaginea articolului Steaua negociază transferul lui Abrudan, de la FC Braşov

Steaua negociază transferul lui Abrudan, de la FC Braşov (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Pe de altă parte, potrivit prosport.ro, gruparea Steaua a obţinut, joi, transferul fundaşului Florin Gardoş, în vârstă de 20 de ani, de la Concordia Chiajna. Gardoş, care a jucat la Concordia Chiajna în ultimele două sezoane, este internaţional de tineret.

Steaua l-a mai achiziţionat, tot joi, pe mijlocaul Mihai Răduţ, care a jucat în sezonul trecut la echipa Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici