Steaua nu va permite accesul spectatorilor în Peluza Sud la meciul cu Oţelul

Clubul Steaua a anunţat că pentru partida în compania formaţiei Oţelul, de vineri, spectatorii nu vor avea acces în Peluza Sud a stadionului din Bulevardul Ghencea, fanii stelişti urmând să-şi achiziţioneze un bilet la meci doar dacă prezintă şi buletinul de identitate

28 afișări
Imaginea articolului Steaua nu va permite accesul spectatorilor în Peluza Sud la meciul cu Oţelul

Steaua nu va permite accesul spectatorilor în Peluza Sud la meciul cu Oţelul (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

După primul meci al returului, cu Ceahlăul, în care Peluza Sud a stadionului a fost deschisă, clubul Steaua a interzis din nou accesul în acel sector pentru fanii "roş-albaştri" şi a reinstaurat regula achiziţionării unui bilet doar după prezentarea buletinului sau a cărţii de identitate. "Precizăm că din raţiuni organizatorice, sectoarele 29 - 34 nu vor fi deschise publicului", se menţionează pe site-ul oficial al FC Steaua.

Altfel, femeile, pensionarii, studenţii şi elevii vor avea acces gratuit la partida cu Oţelul Galaţi, pentru a urmări meciul, cei care doresc să vizioneze meciul urmând să-şi primească tichetul gratuit de la casele de bilete ale stadionului în zilele de miercuri şi joi între orele 10.00-14.00.

Biletele pentru meciul cu Oţelul au fost puse în vânzare de miercuri, de la ora 10.00, la casele de bilete ale stadionului, după următorul program: miercuri şi joi între orele 10.00-18.00 iar vineri începând cu ora 10.00. Preţul acestora sunt: Peluze - 10 lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Tribuna I - 20 lei, Tribuna 0 - 40 lei, Fotolii - 75 lei

Steaua întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici