Steaua - OFK Belgrad 6-0. Noua arenă Ghencea inaugurată cu o victorie. A fost retras tricoul lui Lăcătuş

  • Steaua Bucureşti a învins miercuri seara pe OFK Belgrad, echipa sârbă de de liga a 5-a din Serbia, cu scorul de 6-0.
  • Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.
  • Partida a inaugurat noul Stadion Ghencea, ocazie cu care CSA Steaua a organizat o festivitate de retragere a tricoului cu numărul 7.
1057 afișări
Imaginea articolului Steaua - OFK Belgrad 6-0. Noua arenă Ghencea inaugurată cu o victorie. A fost retras tricoul lui Lăcătuş

Steaua – OFK Belgrad 6-0. Noua Ghencea inaugurată cu o victorie. A fost retras tricoul lui Lăcătuş

Partida a fost precedată de o serie de festivităţi de inaugurare a stadionului şi a unora din facilităţile sale, dar şi de ceremonia de retragere a tricoului cu numărul 7, ce i-a aparţinut lui Marius Lăcătuş.

Suporterii Stelei au umplut una din peluze şi au făcut un show pe măsura evenimentului, sub privirile unora din jucătorii generaţiei de aur a clubului, care cu 35 de ani în urmă câştigau Liga Campionilor.

După o primă repriză, în care a Steaua a ratat câteva ocazii importante de a marca, Chipirliu a reuşit să înscrie primul gol de pe noul stadion, în minutul 50, făcând apoi dubla peste numai două minute.

Golul de 3-0, a fost reuşit de Huiban, din penalty, în minutul 62.

Steliştii s-au dezlănţuit şi au mai făcut câteva incursiuni frumoase, una din ele fiind fructificată de Cezar Mihalache, care a preluat o pasă în faţa porţii, marcând pentru 4-0, în minutul 76.

Steaua a mai punctat odată în minutul 88, tot din penalty, executat de data aceasta de Neacşu.

Belgrădenii au avut şi ei două mari ocazii pe final, dar Iancu a salvat din poziţie de unul la unu, fiind apoi la rândul său salvat de bara transversală.

Cel care a închis tabela de marcaj a fost acelaşi Neacşu, care a primit o pasă în careu, în poziţie centrală, de unde a şutat în laterala interioară a plasei porţii adverse.

S-a încheiat 6-0, în condiţiile în care cei doi antrenori au făcut un număr indefinit de schimbări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici