STEAUA - RAPID: Zona din jurul Arenei Naţionale, supravegheată cu 90 de camere video

Principalele intersecţii rutiere şi toate arterele de circulaţie din jurul Arenei Naţionale, pe care se vor deplasa suporterii înainte şi după meciul Steaua - Rapid de sâmbătă, vor fi supravegheate cu 90 de camere video ale Primăriei Sectorului 2.

286 afișări
Imaginea articolului STEAUA - RAPID: Zona din jurul Arenei Naţionale, supravegheată cu 90 de camere video

Zona din jurul Arenei Naţionale, supravegheată cu 90 de camere la meciul Steaua - Rapid (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pentru asigurarea unor condiţii de maximă siguranţă pentru cetăţenii care locuiesc în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, dar şi pentru buna desfăşurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate străzile de afluire şi defluire a celor 55.000 de spectatori. La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice", se menţionează într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Arenei Naţionale va fi interzisă sâmbătă, între orele 17.00 şi 24.00. Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de Primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de cele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului.

Partida Steaua - Rapid se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul etapei a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici