Steaua şi Dinamo vor evolua cu spectatori

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) din cadrul FRF a decis, vineri, ca Steaua şi Dinamo să joace cu spectatori următoarele trei etape, anulând astfel hotărârea Comisiei de Apel şi stabilind sancţiuni financiare mai mici decât cele dictate de Comisia de Disciplină.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua şi Dinamo vor evolua cu spectatori

Steaua şi Dinamo vor evolua cu spectatori

CAF a micşorat penalitatea financiară a FC Steaua de la 70.000 de lei la 30.000 de lei, în timp ce Dinamo va plăti numai 35.000 de lei, faţă de amenda iniţială, 80.000 de lei.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat agenţiei MEDIAFAX că este bucuros de această decizie. "În sfârşit, s-a făcut dreptate. Sunt bucuros când se judecă drept şi adevărul iese la suprafaţă. CAF a luat decizia înţeleaptă, corectă şi regulamentară", a spus Argăseală.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat agenţiei MEDIAFAX că "sentinţa dată de Comisia de Apel nu putea rămâne valabilă deoarece trebuia aplicat articolul 137 din Regulamentul Disciplinar, şi nu articolul 138, după care s-a judecat".

La Comisia de Disciplină a FRF, grupările Dinamo şi Steaua au fost amendate cu 80.000 de lei, respectiv 70.000 de lei pentru incidentele de la meciul direct, însă cele două cluburi nu au primit nicio etapă de suspendare. Dinamo şi Steaua au făcut apel la această decizie, solicitând reducerea penalităţilor.

Comisia de Apel a FRF a decis, în şedinţa de joi, ca grupările Steaua şi Dinamo să evolueze câte trei etape fără spectatori, ca urmare a incidentelor din meciul direct, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici