Steaua şi Pandurii au ajuns la o înţelegere privind transferul lui Chiricheş din iarnă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a ajuns la o înţelegere cu conducătorii grupării Pandurii Tâgu Jiu privind transferul din iarnă al fundaşului Vlad Chiricheş, urmând să negocieze şi contractul cu jucătorul.

52 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Pandurii au ajuns la o înţelegere privind transferul lui Chiricheş din iarnă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"O să semnăm şi cu Chiricheş. Între cluburi ne-am înţeles, acum trebuie să ne mai înţelegem şi cu jucătorul. Eu dau bani acum şi îl iau în iarnă, aşa ne-am înţeles. Să vedem însă ce se întâmplă, că are nişte pretenţii impresarul. E posibil să rămână doar actele perfectate între cluburi şi jucătorul să aibă pretenţii prea mari. O să vedem, e problema lui", a spus Becali.

El a menţionat că după transferul lui Florin Costea există posibilitatea ca Junior Moraes şi Damir Sovsici să mai ajungă la Steaua. "Dacă mai vine şi Moraes nu cred că mai putem avea rival în fotbalul românesc. Îl aşteptăm şi pe Moraes. Poate şi croatul, Sovsici. Dacă ne înţeleg... Ei au zis ultimul preţ două milioane. E posibil să ne înţelegem, o să mai negociem", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că nu se pune problema unui transfer la Steaua a lui Stojan Vranjes, iar Liviu Băjenaru va putea pleca la altă echipă. "Nu se pune problema ca Vranjes să plece de la Pandurii. O să plece însă Băjenaru. Nu e o problemă transferul. El a jucat doar la o echipă, nu la două", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici