Steaua-Sportul Studenţesc şi Pandurii-Craiova, în optimile de finală ale Cupei României

Formaţia Steaua Bucureşti va întâlni pe teren propriu echipa Sportul Studenţesc, iar Pandurii Târgu Jiu va primi vizita Universităţii Craiova, în optimile de finală ale Cupei României, în urma tragerii la sorţi efectuate miercuri, la Casa Fotbalului.

21 afișări
Imaginea articolului Steaua-Sportul Studenţesc şi Pandurii-Craiova, în optimile de finală ale Cupei României

Steaua-Sportul Studenţesc şi Pandurii-Craiova, în optimile de finală ale Cupei României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Programul complet al optimilor de finală este următorul:

Voinţa Sibiu - FC Timişoara

CS ALRO Slatina - Dinamo Bucureşti

Steaua Bucureşti - Sportul Studenţesc

Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni

CFR Cluj - FCM Târgu Mureş

Astra Ploieşti - Rapid Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova

Universitatea Cluj-Napoca - FC Braşov.

Meciurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul primelor formaţii, în data de 27 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici