Steaua va disputa şapte amicale în turneele de pregătire

FC Steaua va disputa în turneele de pregătire de iarnă din Spania şi Turcia şapte meciuri amicale, două în primul stagiu şi cinci în al doilea, cu formaţii din şapte ţări diferite, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

11 afișări
Imaginea articolului Steaua va disputa şapte amicale în turneele de pregătire

Steaua va disputa şapte amicale în turneele de pregătire

În primul turneu de pregătire, la Oliva Nova, în Spania, între 11 şi 23 ianuarie, steliştii vor disputa meciuri amicale cu formaţia FC Zurich, la 20 ianuarie, două zile mai târziu urmând să întâlnească echipa din liga a doua spaniolă Hercules Alicante.

În cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Antalya (Turcia), jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş vor întâlni cinci formaţii, după programul următor: 3 februarie - Slovan Bratislava (Slovacia), 6 februarie - Hajduk Split (Croaţia), 9 februarie - Aalbork BK (Danemarca), 12 februarie - FK Moscova (Rusia), 14 februarie - FK Rudar Pljevlja (Muntenegru). Toate partidele din cel de-al doilea stagiu de pregătire sunt programate să se desfăşoare după ora 16.00.

Steaua va pleca în primul stagiu de pregătire la 11 ianuarie, cu un avion programat să decoleze la ora 16.00, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Valencia. Întoarcerea steliştilor din primul stagiu de pregătire este programată la 23 ianuarie, cu un avion de la Valencia, de la ora locală 20.00.

Lotul Stelei se va reuni la stadion miercuri, 7 ianuarie, la ora 11.00, urmând ca jucătorii să efectueze vizita medicala joi, începând cu ora 8.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici