Steaua va juca în turul 3 al Cupei României la fotbal cu CS Baloteşti

Câştigătoare a Cupei României faza pe Bucureşti în sezonul trecut, după 3-0 în finală cu Carmen, Steaua Bucureşti a luat startul în acest an în faza naţională a competiţiei.

190 afișări
Imaginea articolului Steaua va juca în turul 3 al Cupei României la fotbal cu CS Baloteşti

Steaua va juca în turul 3 al Cupei României la fotbal cu CS Baloteşti

Echipa antrenată de Daniel Opriţa şi de Iulian Miu va juca în turul 3 al Cupei României împotriva celor de la CS Baloteşti, echipă care evoluează în liga a treia. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că jocurile vor fi disputate marţi 27 august şi miercuri 28 august cu începere de la ora 17:30. Adversarul Stelei din această fază a retrogradat din Liga a doua la finalul sezonului trecut şi s-a întâlnit deja cu roş-albaştrii într-o partidă amicală în acest sezon. Disputat în Ghencea, jocul a fost câştigat de Steaua cu 4-2 prin golurile marcate de Neagu, Niculae, Antohi şi Băjenaru.

Steaua Bucureşti a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în turul întâi de CS Mihai Bravu (L4) cu 8-0 şi de Mostiştea Ulmu (L3) cu 2-1. Duelul din turul al treilea se va disputa într-o singură manşă. În această fază a Cupei României vor mai juca şi Fotbal Club Rapid. Echipa lui Pancu, învinsă recent într-un joc de Liga 2 de Turris Turnu Măgurele, va întâlni din postura de gazdă pe Daco-Getica Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici