Ştefan Radu a scandat injurii împotriva rivalilor de la AS Roma - VIDEO

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a fost surprins de camerele televiziunilor în timp ce scanda, alături de galeria lazială, împotriva rivalilor de la AS Roma, la finalul derbiului de luni, încheiat la egalitate, scor 1-1.

185 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu a scandat injurii împotriva rivalilor de la AS Roma - VIDEO

Ştefan Radu a scandat injurii împotriva rivalilor de la AS Roma - VIDEO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

La finalul meciului, Ştefan Radu a mers în dreptul galeriei Lazio şi a scandat împreună cu fanii înjurii la adresa rivalilor de la AS Roma, informează site-ul goal.com.

Sursa citată scrie că internaţionalul român nu se află la primul incident de acest fel, el scandând împotriva rivalilor şi la un derbi din sezonul trecut.

Formaţia Lazio Roma, cu fundaşul Ştefan Radu în teren până în minutul 90, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei AS Roma, în etapa a XXXI-a a campionatului Italiei. Pentru Lazio a marcat Hernanes '16, iar pentru AS Roma a înscris Totti '57 (penalti).

Ştefan Radu a primit un cartonaş galben în minutul 31 şi va fi suspendat pentru meciul următor, cu Juventus, programat în 15 aprilie. În minutul 49, Hernanes a ratat un penalti acordat după un henţ al lui Marquinhos. Din minutul 69, Lazio a evoluat cu un jucător mai puţin, Biava fiind eliminat.

Din minutul 70, când Ledesma a părăsit terenul, căpitanul echipei Lazio a fost Ştefan Radu, acesta predând banderola lui Hernanes în momentul în care a ieşit din teren accidentat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici