Ştefan Radu de la Lazio Roma, criticat de presa italiană după meciul cu AS Roma

Fundaşul Ştefan Radu, care a fost integralist la Lazio Roma în meciul pierdut, pe teren propriu, cu AS Roma (1-2), a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia din jocul de duminică, în care jucătorul român a fost sistematic depăşit de atacanţii adverşi, Vucinici şi Menez.

11 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu de la Lazio Roma, criticat de presa italiană după meciul cu AS Roma

Ştefan Radu de la Lazio Roma, criticat de presa italiană după meciul cu AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"Radu a fost în mod sistematic depăşit de Vucinici şi Menez. Un meci slab pentru el", notează site-ul blitzquotidiano.it, care l-a notat pe fotbalistul român cu nota 5.

Aceeaşi notă a primit-o Ştefan Radu şi din partea ediţiei italiene a site-ului eurosport.com, care a apreciat că fundaşul român a fost cel mai slab din compartimentul defensiv al echipei laziale: "Cel mai slab din compartimentul defensiv. Pe partea lui s-a trecut uşor şi mai mult a comis o naivitate la scorul de 2-1, un fault asupra unui Menez viclean, care a stat la originea loviturii libere din care Vucinici a marcat".

Site-ul tuttomercatoweb.com a apreciat jocul internaţionalului cu 5,5. "Ordonat în prima repriză, apoi a cedat tensiunii jocului în repriza secundă. Din lovitura liberă făcută de Radu, AS Roma a izbutit golul prin care a trecut în avantaj. Radu a avut o intervenţie bună când a insistat şi nu a renunţat la o fază a lui Toni din minutul 69. La sfârşitul jocului a reacţionat vehement la lipsa de respect a jucătorilor romani", notează sursa citată.

Tot 5,5 a primit Radu şi din partea site-ului newnotizie.it, care a apreciat că apărătorul român a avut o evoluţie bună doar în prima parte a derbiului capitalei Italiei: "În prima repriză Radu a reuşit să blocheze bine atacul static al Romei. Odată cu intrare lui Taddei (n.r.- la începutul reprizei secunde) a fost un pic confuz".

Agenţia Datasport şi site-ul calciomercato.it i-au acordat fundaşului Ştefan Radu nota 6 pentru prestaţia din jocul de duminică. "Abil, nu a dat multe spaţii atacanţilor «giallorossi»", au scris jurnaliştii de la calciomercato.it.

Formaţia Lazio Roma, la care fundaşul Ştefan Radu a fost integralist, a pierdut, cu scorul de 1-2 (1-0), partida susţinută, duminică, pe teren propriu, cu AS Roma, în etapa a XXXIV-a din Serie A. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Vucinici '53(penalti) şi '63, în timp ce reuşita gazdelor a fost semnată de Rocchi '14.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici