Ştefan Radu lăudat în presa italiană după meciul cu Bologna

Evoluţia fundaşului Ştefan Radu a fost apreciată în presa italiană după meciul pe care Lazio l-a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Bologna, în etapa a XIV-a a campionatului Italiei.

17 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu lăudat în presa italiană după meciul cu Bologna

Ştefan Radu lăudat în presa italiană după meciul cu Bologna (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A făcut puţine greşeli şi a controlat bine balonul. În finalul meciului a avut o fază urâtă cu Osvaldo, însă arbitrul a lăsat meciul să continue", a scris site-ul eurosport.it care i-a acordat nota 6 lui Ştefan Radu.

Calciomercato l-a notat pe Radu cu 6,5 şi a scris că evoluţia românului a plăcut din nou. "Rapid şi ordonat, sistemul nou îi prieşte", a adăugat agenţia italiană.

Tot 6,5 a primit Radu şi de la tuttomercatoweb: "Ordonat şi harnic. Confirmă acţiunile bune făcute în ultimele săptămâni. Nu îşi asumă riscuri deosebite. Rolul de fundaş central e făcut pentru el".

Ştefan Radu a fost integralist în meciul Lazio - Bologna, scor 0-0, din campionatul Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici