Ştefan Stoica: Nu se putea repeta înfrângerea cu 0-4 din Giuleşti

Antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, joi, după calificarea formaţiei sale în sferturile Cupei României, în urma victoriei din faţa Rapidului, scor 2-1, că nu era posibilă o nouă înfrângere cu 0-4 în faţa giuleştenilor.

12 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Nu se putea repeta înfrângerea cu 0-4 din Giuleşti

Ştefan Stoica: Nu se putea repeta înfrângerea cu 0-4 din Giuleşti (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"E frumos atunci când baţi pe Rapid. La noi începe să se contureze o echipă frumoasă şi acel 0-4 din Giuleşti, din campionat, nu avea cum să se repete, deoarece acum am jucat 11 la 11, nu ca atunci, cu un om în minus din minutul 20. Nu am folosit echipa a doua, cum se spune, ci avem un lot de 21 de jucători de câmp, care, de câteva etape, şi-a găsit cadenţa. Jucătorii sunt prieteni între ei şi sunt bucuros că se conturează o adevărată familie", a spus Ştefan Stoica.

Tehnicianul a adăugat că, duminică, în meciul cu FC Vaslui, din campionat, va folosi "o echipă cu jucători odihniţi, care azi au urmărit meciul de pe banca de rezerve sau din tribună".

Echipa Rapid Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, joi, la Mioveni, unde a pierdut, scor 1-2 (0-2), meciul cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în optimile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici