Ştefan Stoica: Nu trebuie să facem o tragedie dacă pierdem cu Dacia

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, crede că nu este o tragedie dacă formaţia sa va pierde meciul cu Dacia Mioveni, de miercuri, din deplasare, în etapa a XXVIII-a Ligii I, chiar dacă spune că punctele puse în joc sunt foarte importante.

12 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Nu trebuie să facem o tragedie dacă pierdem cu Dacia

Ştefan Stoica: Nu trebuie să facem o tragedie dacă pierdem cu Dacia (Imagine: Mediafax Foto)

"Meciul cu Dacia Mioveni nu este unul decisiv, este unul în care punctele puse în joc contează foarte mult. Şi noi, şi Mioveniul, stăm destul de rău în clasament şi eu cred că fiecare punct va conta la finalul campionatului. Sigur că ar fi ideal să nu pierdem, dar nu o să facem o tragedie dintr-o eventuală înfrângere. Nu e cazul să punem o presiune suplimentară, elevii mei ştiu foarte bine ce au de făcut", a spus Ştefan Stoica.

Directorul sportiv al Daciei Mioveni, Răzvan Tunaru, spune că jucătorii antrenaţi de Sorin Cârţu nu au decât varianta victoriei cu Gloria Buzău. "Pentru noi nu există decât varianta victoriei în meciul cu Gloria Buzău. Vom avea o partidă foarte grea, şi avem mare nevoie de cele trei puncte pentru a ne îndeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Echipa este conştientă de importanţa meciului şi motivată din toate punctele de vedere pentru obţinerea victoriei. Vor reintra şi jucătorii care etapa trecută au fost menajaţi", a spus Răzvan Tunaru.

Antrenorul Sorin Cârţu a venit la Dacia Mioveni în turul campionatului, înaintea meciului cu Gloria la Buzău şi a reuşit să obţină prima victorie a Daciei în deplasare într-o partidă din Liga I.

Lotul Daciei a intrat în cantonament imediat după meciul cu Steaua.

Dacia Mioveni - Gloria Buzău, miercuri, ora 19.00, Telesport

În tur: 1-0

Echipe probabile:

Dacia Mioveni: 12. Stanca - 5. Ghindeanu, 4. Olteanu, 6. Daouda, 3. Baicu - 21. Frăsineanu, 16. Miclăuş, 7. Murgan, 18. R. Neagoe - 13. Bratu, 11. Savu. Antrenor: Sorin Cârţu.

Rezerve: 22. Răduţă, 14. Ir. Voicu, 2. Scarlatache, 23. Balauru, 8. Trofin, 19. Chiacu, 25. Chihaia.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 6. Tudose, 15. Vlaicu, 26. Eze - 8. Paleacu, 19. Liţu, 20. Cl. Ionescu, 9. Ioviţă - 21. Simion, 99. Nunes. Antrenor: Ştefan Stoica.

Rezerve: 1. Stoicescu, 3. Ochincă, 5. Doicaru, 14. Bicfalvi, 17. Guda, 18. Nejneru, 11. Al. Stoica.

Indisponibili: Jozici (suspendat), Filip, Vigariu, Şuleap (accidentaţi)

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Miklos Nagy, Sorin Caia (asistenţi) şi Cătălin Buşi (rezervă). Observatorii întâlnirii vor fi Romeo Paşcu şi Nicolae Pantea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici