Ştefan Stoica: Putem pune probleme oricărei echipe din Liga I

Antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, vineri, că formaţia sa poate pune probleme oricărui adversar din Liga I şi nu se teme de campioana Unirea Urziceni, pe care o va întâlni pe teren propriu, în cadrul etapei a XIV-a.

15 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Putem pune probleme oricărei echipe din Liga I

Ştefan Stoica: Putem pune probleme oricărei echipe din Liga I

"Nu ne este frică de echipa campioană. Dacă suntem lăsaţi să jucăm, vă asigur că putem pune probleme oricărei echipe din Liga I. Echipa s-a sudat, nu mai suntem rătăciţi pe drum ca în primele etape", a spus Stoica.

Tehnicianul nu poate folosi cinci jucători în partida cu Unirea Urziceni, patru accidentaţi, Abiodun, Stoianof, Răduţ şi Fl. Popa şi un suspendat, G. Matei.

Ştefan Stoica s-a arătat nemulţumit de faptul că este sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF pentru orice declaraţie, el fiind amendat de la începtul sezonului cu suma totală de 11.400 de lei. "Suntem mai rău ca pe vremea comunismului. Atunci, tot mai puteai spune ceva, acum aştia vor să-ţi pună botniţa la gură. Cum spui ceva, cum esti suspendat şi amendat. Aştia ne cred proşti, dar nu suntem. O să ţip ori de câte ori vom fi dezavantajaţi de arbitri. Nu vream altceva decât să fim şi noi lăsaţi să jucăm fotbal. Am plătit în acest campionat amenzi în valoare totală de 11.400 de lei", a explicat antrenorului.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.30, la Mioveni, formaţia Unirea Urziceni, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici