Stejarii câştigă medaliile de bronz la Rugby Europe Championship

  • Echipa naţională de rugby a României a câştigat duminică medaliile de bronz ale Rugby Europe Championship, ediţia 2023
  • Stejarii au învins în finala mică reprezentativa Spaniei.
  • Meciul a avut în localitatea iberică Badajoz şi s-a încheiat cu scorul de 31-25 (8-10).
173 afișări
Imaginea articolului Stejarii câştigă medaliile de bronz la Rugby Europe Championship

Stejarii câştigă medaliile de bronz la Rugby Europe Championship

Spaniolii au făcut o primă repriză foarte bună, profitând de câteva greşeli ale echipei conduse de Eugen Aljok. Dominguez a reuşit un prim eseu în debutul meciului, transformat de Vinuesa, care a reuşit alte 3 puncte din lovitură de pedeapsă.

Popoaia a redus la 3-10, cu o altă lovitură de pedeapsă, pentru ca în finalul reprizei Simionescu să culce pentru 8-10, eseu netransformat.

Repriza secundă a fost mult mai spectaculoasă, cu stejarii dominând în primele minute, când Chirică a punctat printr-un eseu, transformat de Popoaia, România preluând conducerea cu 15-10. Vineusa a mai pus 3 puncte pe tabelă, înainte ca Gabriel Pop să reuşească un nou eseu, transformat de data aceasta de Rupanu, pentru 22-12.

Ibericii au rvenit apoi cu două eseuri transformate, ducând scorul la 25-25, cu 10 minute înainte de final.

În cele din urmă, stejarii s-au impus, cu două lovituri de pedeapsă transformate de Popa.

Jucătorul meciului a fost declarat Gabriel Pop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stejarii,
rugby,
bronz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici