Stelea: Braşovul şi Dinamo au un loc special în sufletul meu

Fostul portar Bogdan Stelea a declarat că în toată perioada petrecută la FC Braşov a simţit publicul de partea sa, iar acest lucru a contat enorm şi a făcut ca Braşovul şi Dinamo să aibă un loc special în sufletul său.

16 afișări
Imaginea articolului Stelea: Braşovul şi Dinamo au un loc special în sufletul meu

Stelea: Braşovul şi Dinamo au un loc special în sufletul meu

"Mă onorează tot ce s-a întâmplat la Braşov la ultimul meu meci acolo şi îmi doresc enorm ca Braşovul să devină în următorii ani o echipă puternică, de primele locuri, pentru că acolo consider că este locul acestei formaţii. Braşovul va ocupa mereu un loc special în sufletul meu, la fel ca Dinamo. La Dinamo mi-am început cariera, iar de la Braşov m-am retras", a spus Stelea, duminică, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Actualul antrenor secund al naţionalei a precizat că şi-ar fi dorit o calificare în cupele europene, performanţă pe care Braşovul ar fi meritat-o. "Îmi pare tare rău că nu am prins un loc de cupe europene cu Braşovul, pentru că eu consider că meritam acest lucru. Acest oraş chiar merită performanţă. Eu m-am simţit foarte bine la Braşov. Suporterii, oamenii din oraş, colegii şi antrenorii, toţi m-au făcut să mă simt foarte bine acolo. Pe tot parcursul sezonului am simţit că sunt cu adevărat apreciat, iar acest lucru este cel mai important pentru un jucător. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi voi ţine pumnii Braşovului şi de acum înainte", a mai precizat fost portar al echipei FC Braşov.

Bogdan Stelea şi-a încheiat cariera de jucător în ultima etapă din campionat, în meciul pe care FC Braşov l-a câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la FC Timişoara. Stelea a debutat ca şi antrenor secund al naţionalei României, în partida cu Lituania, încheiată cu victoria "tricolorilor", scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici